ΑΕΚ

Γκίκας: "Η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να ζει υπό πίεση"

Γκίκας: "Η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να ζει υπό πίεση"
EUROKINISSI

Ο Νίκος Γκίκας ανήκει στην ΑΕΚ από το πρωί της Πέμπτης (04/07) και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ήταν της μοίρας του γραφτό να παίξει στην Ένωση.

Ο Νίκος Γκίκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ. Ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε ξανά πρόταση από την Ένωση και τόνισε πως γνωρίζει καλά ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι αναγκασμένος να ζει υπό πίεση.

" Ήταν της μοίρας μου γραφτό να έρθω στην ΑΕΚ. Μπορεί να μην έγινε πριν από έξι χρόνια (σ.σ. είχε δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ της Α2), ωστόσο, έγινε τώρα και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Όλα αυτά τα χρόνια, οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ ήταν ντέρμπι. Πάντα είχα κίνητρο να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Θεωρώ, ότι έδωσα ό,τι μπορούσα στην πρώην ομάδα μου. Τώρα είμαι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Σκοπός της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί. Ξέρω, ότι υπάρχει πίεση. Είναι αναγκασμένη να ζει (η ΑΕΚ) υπό πίεση. Όταν έρχεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, για μένα προσωπικά, "παντρεύεσαι" τις ευθύνες, και πρέπει να ανταπεξέλθεις. Αυτή είναι η διαφορά της μεγάλης ομάδας, από μία άλλη ομάδα. Η χρονιά που κατέκτησε τα δύο τρόπαια ( BCL & Κύπελλο Ελλάδας) θεωρώ, ότι ήταν η πιο επιτυχημένη. Είχε φανταστική ομάδα η ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι εδώ ", ανέφερε ο Νίκος Γκίκας στο aekbc.gr.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ