ΑΕΚ

Γιορτάζει το τέλος της σεζόν για τις ακαδημίες της η ΑΕΚ

Γιορτάζει το τέλος της σεζόν για τις ακαδημίες της η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι με την σεζόν να ολοκληρώνεται, αναμένεται να διοργανώσει μεγάλη γιορτή για τις ακαδημίες της ομάδες της.

Οι υποχρεώσεις των ΑΕΚ Β.C Academy Dragan Sakota και των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης ολοκληρώθηκαν για την "Ένωση" που σκοπεύει να το γιορτάσει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή σεζόν βρήκε την ομάδα Νέων της ΑΕΚ να κατακτά των τίτλο, την ομάδα Εφήβων να προκρίνεται στις 4 καλύτερες της ΕΣΚΑ και την ομάδα Παίδων να κατακτά το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ και να κερδίζει την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η αγωνιστική περίοδος 2016-2017 φτάνει στο τέλος της. Οι δραστηριότητες της ΑΕΚ Β.C Academy Dragan Sakota και των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης ολοκληρώνονται.

Η ΑΕK B.C. στο πλαίσιο της Τελετής Λήξης των εργασιών της «Ακαδημίας» διοργανώνει τη δική της γιορτή, αύριο (Σάββατο, 17/06, στις 11:15), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (κεντρική σάλα). Πρωταγωνιστές θα είναι, βεβαίως, οι λιλιπούτειοι αθλητές της . Η πρόσβαση γονέων και προσκεκλημένων θα πραγματοποιηθεί από την είσοδο VIP του Κλειστού του ΟΑΚΑ.

Στη διάρκεια της «Τελετής» θα τιμηθούν οι εταιρίες-χορηγοί των παραγωγικών Τμημάτων της ΑΕΚ, "Megas Yeeros" και "Στεργίου".

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ