ΑΕΚ

Γιάνκοβιτς: "Υπάρχουν πέντε τρόπαια που θα κυνηγήσει η ΑΕΚ"

Γιάνκοβιτς: "Υπάρχουν πέντε τρόπαια που θα κυνηγήσει η ΑΕΚ"
EUROKINISSI

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δήλωσε πως ελπίζει ότι η νέα σεζόν θα είναι αξέχαστη για την ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι η "Ένωση" θα διεκδικήσει 5 τρόπαια την φετινή σεζόν.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και στις δηλώσεις του στο σάιτ της "Ένωσης" έδειξε πεινασμένος για αυτά που έρχονται τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι εκτίμησε την στάση των "κιτρινόμαυρων" όταν τραυματίστηκε στο χέρι, προσθέτοντας ότι η ΑΕΚ θα παλέχει για πέντε τρόπαια τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ της ΑΕΚ:

"Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ έκανε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στο aekbc.gr:

Aναλυτικά:

" Νιώθω πάρα πολύ όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη χρονιά χωρίς διακοπές, και να υποχωρήσει αυτή η πανδημία.

Η στήριξη που είχα από ολόκληρο τον οργανισμό της ΑΕΚ, στον τραυματισμό που με ταλαιπώρησε, και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, έδειξαν σε πόσο μεγάλη ομάδα βρίσκομαι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη σκεφτώ πολλά, όσο αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας μας. Η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή και μπροστά της αυτή τη χρονιά υπάρχουν πέντε στόχοι, πέντε τρόπαια τα οποία θα τα κυνηγήσει".

Kαι συνέχισε: " Σε κάθε στόχο πρέπει να είμαστε απολύτως προσηλωμένοι και να παλέψουμε έως το τέλος. Έχω κάνει πολύ καλή προετοιμασία, και ατομική και ψυχολογική, για το μελλούμενα, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τ’ αντιμετωπίσουμε. Νομίζω, ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος (διότι εφέτος προηγείται το Super Cup) είναι το F8 του BCL 2020. Είμαστε τρία ματς μακριά από το τρόπαιο. Νομίζω ότι αν είμαστε σε καλή κατάσταση ομαδικά, έχουμε πολλές πιθανότητες να το κατακτήσουμε.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι παντού. Ελλάδα ή Ευρώπη είναι πάντα δίπλα μας. Τον νιώθουμε συνέχεια δίπλα μας. Ελπίζω εφέτος να είναι μία χρονιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας. Εγώ από την πλευρά μου, είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στους στόχους της ομάδας μου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ