ΑΕΚ

Φιλικό με Απόλλωνα εν μέσω αναζήτησης για σέντερ

Φιλικό με Απόλλωνα εν μέσω αναζήτησης για σέντερ
INTIME SPORTS

Μετά την αναβολή των φιλικών με την Μπεσίκτας, ήρθε η επικύρωση αυτού με τον Απόλλωνα Πατρών (3/10, 14:00) για την ΑΕΚ. Τι γίνεται με την υπόθεση του σέντερ που ψάχνει η Ένωση.

Οι τραυματισμοί (βλ. Μαρκ Κάρτερ και Ντούσαν Σάκοτα) σε συνδυασμό με το θέμα που προέκυψε με τον Ντάνιελ Όρτον οδήγησαν σε αναβολή των δύο φιλικών αναμετρήσεων της ΑΕΚ με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Επειδή όμως ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη είναι κοντά (στις 7/10), στην Ένωση φρόντισαν να καλύψουν το αγωνιστικό κενό με εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (3/10, 14:00) τους "μελανόλευκους" στο ΟΑΚΑ, δίχως την παρουσία κόσμου ή δημοσιογράφων πάντως.

Παρεμπιπτόντως, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του Ντάνιελ Όρτον. Όπως έχει γράψει το Sport24.gr από την Τρίτη (29/9) και επανέλαβε μία μέρα αργότερα (30/9), ο 24χρονος σέντερ έχει "τελειώσει" από την ομάδα, με τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ να αναζητά πλέον -σε συνεννόηση με τον κόουτς- για τον αντικαταστάτη του.

Στην Ένωση θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό με τη μεταγραφή του νέου παίκτη, αφού το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι πολύ απαιτητικό, σε Κύπελλο Ελλάδος και Basket League. Για να προχωρήσει πάντως οποιαδήποτε μεταγραφή, θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Ντάνιελ Όρτον. Κάτι που ίσως πάρει περισσότερο χρόνο απ ότι υπολογιζόταν...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ