ΑΕΚ

Φιλική ήττα από το Λαύριο για την ΑΕΚ, χτύπησε ο Άτιτς

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Λαύριο Megabolt κέρδισε με 83-76 την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν αγωνίστηκε ο Μάνι Χάρις, απρόοπτο με Έντιν Άτιτς που τραυματίστηκε.

Η ΑΕΚ και το Λαύριο Megabolt τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, σε μία προσπάθεια των δύο ομάδων να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό λόγω της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League, με το δεύτερο να παίρνει τη νίκη με 83-76.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με το Λαύριο να καταφέρνει στην τρίτη περίοδο να χτίσει μία μικρή διαφορά και να παίρνει τελικά τη νίκη.

Για την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε ο Μάνι Χάρις, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο το άσχημο ήταν ότι είδε τον Έντιν Άτιτς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού από το παρκέ. Η πρώτη εκτίμηση της "Ένωσης" κάνει λόγο για κάκωση πηχεοκαρπικής στο δεξί χέρι, με την κατάσταση του Βόσνιου γκαρντ/φόργουορντ να αναμένεται να επανεκτιμηθεί αύριο (Τρίτη, 24/4).

Η ΑΕΚ πλέον θα συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση, που είναι ο αγώνας με τον Προμηθέα στις 28 Απριλίου (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Η συμμετοχή του Μάνι Χάρις για το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρείται αμφίβολη, με το μυαλό όλων στους "κιτρινόμαυρους" να είναι βέβαια στο Final Four του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διάστημα 4-6 Μαϊου, εκεί όπου η ΑΕΚ θέλει να παραταχθεί πλήρης.

To παρών στο γήπεδο έδωσαν και οι Μάκης Αγγελόπουλος, Χάρης Κουτάς καιΣταύρος Δουβής.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 43-42, 61-68, 76-83.

Οι σκόρερ της ΑΕΚ: Ξανθόπουλος, Γκριν 8, Πάντερ 18 (3), Χάντερ 10, Βασιλόπουλος 5 (1), Σάκοτα 13 (2), Τζέιμς 9 (1), Λαρεντζάκης 5 (1), Καββαδάς 3, Άτιτς 1, Μαυροειδής 4.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ