ΑΕΚ

Έρχεται ο Χάρις

Cleveland Cavaliers' Manny Harris (6) shoots over Chicago Bulls' Ronnie Brewer (11) in an NBA basketball game Friday, March 2, 2012, in Cleveland. (AP Photo/Mark Duncan)
(AP Photo/Mark Duncan) AP

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κίνα, ο Μάνι Χάρις αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (6/10) να βρίσκεται στην Ελλάδα. Δύσκολα θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Μάνι Χάρις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα και πλέον είναι έτοιμος για να έλθει στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, αναμένεται να βρίσκεται στην χώρα μας μέχρι την Παρασκευή (6/10).

Στην ΑΕΚ περιμένουν πως και πως τον Αμερικανό γκαρντ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι ο Χάρις θα βρισκεται στην 12αδα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Stoiximan.ge Basket League κόντρα στα Τρίκαλα το Σάββατο (7/10). Και υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό: 1. Δεν θα έχει κάνει ούτε μία προπόνηση με την ομάδα και 2. Είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται δεδομένου ότι δεν αγωνίστηκε στους δύο τελευταίους τελικούς του κινεζικού πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού στον μηρό.

Όπως και να έχει, το βασικό είναι ότι ο Χάρις έρχεται και η αναμονή τελειώνει πλέον για την ΑΕΚ. Το τι θα ακολουθήσει και τι αποφάσεις θα παρθούν σχετικά με την παρουσία 7 ξένων στην ομάδα είναι μία διαφορετική ιστορία.

AP Photo/Mark Duncan

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ