ΑΕΚ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Στέφαν Γιάνκοβιτς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς είναι ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν ότι ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ έρχεται για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Παρτίζαν.

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά για τον επόμενο χρόνο ο Στέφαν Γιάνκοβιτς. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Παρτίζαν. Αφού υπέγραψε το νέο διετές συμβόλαιο που του προσέφερε η σερβική ομάδα, ακολούθως μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στη διάρκεια της Δευτέρας (26/8) πρόλαβε μάλιστα να φτάσει στην Πορταριά, όπου οι κιτρινόμαυροι πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Με αφορμή τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ο Στεφαν Γιάνκοβιτς δήλωσε: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτή την εξέλιξη. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και ξέρω τις απαιτήσεις της. Προέρχομαι άλλωστε από μία μεγάλη ομάδα. Ήταν λογικό να πω το "ναι" στην πρόταση της ΑΕΚ. Έχω δεσμούς με Καναδά, αλλά είμαι Σέρβος. Νιώθω τους Έλληνες αδέλφια μου. Πολλοί Σέρβοι προπονητές και αθλητές εδώ και πολλά χρόνια εργάζονται και αγωνίζονται άλλωστε στο ελληνικό μπάσκετ, όπως και στην ΑΕΚ. Γνωρίζω, ότι Sports Director της ΑΕΚ είναι ο κ. Ντράγκαν Σάκοτα. Γνωρίζω, επίσης, ότι η ΑΕΚ μέσα σ’ ένα χρόνο κατέκτησε τρία τρόπαια, άρα ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Ξέρω καλά, ότι πρέπει να δώσω τα πάντα για ν’ ανταποκριθώ και να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου για να έρθουν κι άλλα τρόπαια στο σύλλογο. Όπως ξέρω και τη δυναμική των οπαδών της ΑΕΚ, που δικαιολογημένα θέλουν την ομάδα πάντα στην κορυφή. Τώρα προέχει, όμως, η δουλειά...".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ