ΑΕΚ

Μένει ο Άρμστεντ, προς Τουρκία ο Ουόρεν

Μένει ο Άρμστεντ, προς Τουρκία ο Ουόρεν

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ της ΑΕΚ αντί του Κρις Ουόρεν, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την "Ένωση"! Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σαρικόπουλος.

Η σαββατιάτικη (28/11, 17:00) αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στην ΑΕΚ που πλέον στρέφεται στον αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους" μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ, την πρώτη έπειτα από 35 μέρες και 9 σερί νίκες στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup.

H oμάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο LAST-32 στις αναμετρήσεις με τις Νίζνι (1/12, εκτός), Χάποελ (9/12, εκτός) και Νεπτούνας (16/12, εκτός) ψάχνοντας για δυο νίκες που θα σφραγίσουν τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση όμως αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας με τον Άρη, εκεί όπου η ΑΕΚ θέλει να διευρύνει το εντός συνόρων αήττητο σερί της.

Το θετικό για τον Ντράγκαν Σάκοτα είναι ότι ο Ζήσης Σαρικόπουλος επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά από τον τραυματισμό στο αριστερό πόδι που τον κράτησε εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα. Έτσι ο Σερβοέλληνας κόουτς θα έχει στη διάθεσή του ακόμα μια λύση στη ρακέτα, στο πλευρό των Μαυροκεφαλίδη, Μαυροειδή, Μιλόσεβιτς κι ενώ απομένει να λυθεί η συνεργασία με τον Ανοσίκε.

Τώρα σε ό,τι αφορά τον Κρις Ουόρεν, ο Αμερικανός αναμένεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στην Τουρκία, την ώρα που ο Μάλκολμ Άρμστεντ συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ της "'Ενωσης", συνθέτοντας δίδυμο στη θέση του πλέι μέικερ με τον Ντι Τζέι Κούπερ!

Θυμίζουμε πως αμφότεροι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην α' φάση του Eurocup παρά μόνο στο LAST-32 και τις επόμενες φάσεις, εφόσον πάντα η ΑΕΚ προκριθεί μέσω του ΣΤ' ομίλου.

Αλλαγή ώρας με Χάποελ

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για την αλλαγή ώρας στον αγώνα με τη Χάποελ, για την 9η αγωνιστική της regular season στο Eurocup: "Όπως ενημέρωσε σήμερα (26/11) η Εuroleague, η αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τη Χάποελ (Τετάρτη, 09/12) στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Eurocup, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, αντί για τις 20:00 όπως αρχικά είχε οριστεί".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ