ΑΕΚ

Έντονες παρατηρήσεις από Μανωλόπουλο

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν έξαλλος στη διάρκεια της σημερινής (15/10) προπόνησης της ΑΕΚ για την ήττα, αλλά πολύ περισσότερο για την εικόνα της ομάδας του, από τον Άρη. Έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους.

Τι κι αν είχε περάσει μία μέρα από το ντέρμπι με τον Άρη , ο εκνευρισμός του Σωτήρη Μανωλόπουλου στη σημερινή (15/10) προπόνηση της ΑΕΚ ήταν έκδηλος. Ο προπονητής της Ένωσης ήταν έξαλλος με τους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τις καταστάσεις στο Nick Galis Hall το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα την ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γι αυτό ο τρόπος με τον οποίο τους μίλησε δεν ήταν αναπάντεχος. Έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, εξηγώντας πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει η προσπάθεια να ενταθεί προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αρχής γενομένης μάλιστα από την εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στη Βενέτσια, με την ΑΕΚ να αναζητά ένα μεγάλο "διπλό" αφενός για να ξαναφτιάξει την ψυχολογία της, αφετέρου για να "σβήσει" την ήττα από την Εστουδιάντες στο ΟΑΚΑ, μία εβδομάδα νωρίτερα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ