ΑΕΚ

Ενοχλημένος με τους παίκτες του ο Παπαθεοδώρου: "Ήρθαν, αλλά δεν έπαιξαν"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προβληματισμένος από την εικόνα της ΑΕΚ στην άμυνα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά από την ήττα των κιτρινόμαυρων από τον Προμηθέα στο WATT+VOLT Super Cup (VIDEO).

Ενοχλημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην άμυνα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, λίγα λεπτά μετά από την ήττα της ΑΕΚ από τον Προμηθέα στον ημιτελικό του WATT+VOLT Super Cup που διεξάγεται στο κλειστό του Περιστερίου. Ο Έλληνας προπονητής είδε τους Πατρινούς να σκοράρουν 98 πόντους με 16/26 τρίποντα, οπότε έπρεπε να σημάνει συναγερμό εν όψει του Final Eight του Basketball Champions League της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

" Σε αυτό το παιχνίδι ο Προμηθέας ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια καλύτερος. Είχε μεγαλύτερο επιθυμία από εμάς, ήταν ξεκάθαρο, είχε μεγαλύτερη ενέργεια. Κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν μπήκαμε στο πνεύμα του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα, είναι κάτι που μας προβληματίζει πολύ. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, στην αμυντική μας προσπάθεια. Δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς ότι δεν έπαιξε ο Σλότερ και ο Γιάνκοβιτς, έχουμε αρκετούς παίκτες και καλούς παίκτες, σημασία έχει αυτοί οι παίκτες όταν έρχονται εδώ να παίζουν. Σήμερα ήρθαν εδώ, αλλά δεν έπαιξαν. Δεν προσπάθησαν, ειδικά αμυντικά. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Το σημαντικό δεν είναι οι απουσίες, αλλά αυτοί που είναι εδώ. Με αυτή τη νοοτροπία δεν θα έχουμε καμία τύχη".

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου ο Παπαθεοδώρου είπε: " Δεν είμαστε οι Γκαλάκτικος, είμαστε μια κανονική ομάδα μπάσκετ και όχι αυτά που ακούω. Πρέπει να περάσουμε από μια συγκεκριμένη διαδικασία για να γίνουμε καλή ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ