ΑΕΚ

Ενημέρωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Ενημέρωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής (13/3, 17:00) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Οι τιμές ξεκινούν από τα 5 ευρώ. Λεπτομέρειες για το πως θα τα κάνετε δικά σας.

Για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (13/3) το απόγευμα (17:00). Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τους "κιτρινόμαυρους" να αναφέρουν τις λεπτομέρειες.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Η «Βασίλισσα» αναμένει τους οπαδούς της να τη στηρίξουν.

Η αυριανή (13/03, 17:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αυτονόητα είναι σημαντική για την πορεία της ομάδας μας, και ο κόσμος της ΑΕΚ αποτελεί πάντα τη δύναμή της. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 22ης ημέρας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν το «παρών» ας σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήριο, είτε στα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος από τη Θύρα Press, τηλ. 210-6896793) σήμερα, αλλά πλέον έως και τις 18:00, είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr) και μέσω της viva.gr.

Η προπώληση θα γίνεται κανονικά μέσω του Διαδικτύου και αύριο (Κυριακή 13/03), ενώ εισιτήρια δεν θα πωλούνται στα Γραφεία, αλλά τρεις (3) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ Parking P1 & Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυο.
https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ