ΑΕΚ

Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ο Ντίξον

Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ο Ντίξον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών ενεπλάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/12) ο Μάικλ Ντίξον. "Καθαρός" σε αλκοτέστ που του έγινε.

Μία μέρα μετά τα γενέθλιά του, ο Μάικλ Ντίξον έγινε πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή ενός 64χρονου υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 7 το πρωί στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Αγίου Κωνσταντίνου στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος πλέιμεϊκερ της ΑΕΚ, που κινείτο επί της οδού Δημοσθένους, παραβίασε πινακίδα STOP και εισήλθε στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πάνω σε αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 47χρονη.

Εκείνη λόγω της σύγκρουσης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε δεξιά, διαδοχικά σε έναν κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια παρέσυρε ένα 64χρονο πεζό οδοκαθαριστή του Δήμου Αχαρνών που εκείνη την ώρα σκούπιζε με το καροτσάκι του τον δρόμο.

Ο άτυχος οδοκαθαριστής έχασε την ζωή του επί τόπου, ενώ οι άντρες της Τροχαίας Νέας Ιωνίας που διερευνούν την υπόθεση και έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν στην σύλληψη και των δύο εμπλεκομένων οδηγών στο δυστύχημα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και θα αποφασίσει ο εισαγγελέας ποιος θα κατηγορηθεί για αυτές τις συνέπειες.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο εξ αρχής υπαίτιος της σύγκρουσης Μάικλ Ντίξον ήταν καθαρό, ενώ του έχει ληφθεί και δείγμα αίματος και για πρόσθετη εργαστηριακή εξέταση.

Την έρευνα και προανάκριση για το τραγικό αυτό περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Νέας Ιωνίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ