ΑΕΚ

Ένα βήμα πιο κοντά προς την έξοδο ο Ιβάνοβιτς

Ένα βήμα πιο κοντά προς την έξοδο ο Ιβάνοβιτς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μαυροβούνιο ο Νίκολα Ιβάνοβιτς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Μπούτουσνοστ, κάνοντας πιο εύκολη την δουλειά της ΑΕΚ, αφού δεν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς ήρθε με βλέψεις στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Μετά από μόλις μερικούς μήνες όμως - και αφού ταλαιπωρήθηκε από διάφορους τραυματισμούς - αποχώρησε δανεικός για την Κάπο Ντ' Ορλάντο. Και, όπως αναμενόταν, δύσκολα θα φορέσει ξανά τα "κιτρινόμαυρα".

Ο Μαυροβούνιο γκαρντ δεν φαίνεται να "χωράει" στη νέα ΑΕΚ που έχει στο μυαλό του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Στην "Ένωση" οραματίζονται μία πιο αθλητική ομάδα σε σχέση με αυτή της περασμένης σεζόν, στοιχείο που δεν χαρακτηρίζει τον Ιβάνοβιτς. Για αυτό τον λόγο εξάλλου η ΑΕΚ έψαχνε εδώ και καιρό έναν τρόπο να αποδεσμευτεί από τον άλλοτε παίκτη της Μέγκα Λεκς, με τον οποίο είχε συμφωνήσει για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Η μία λύση ήταν να δοθεί εκ νέου δανεικός, ωστόσο στο ιδανικό σενάριο θα βρισκόταν μία ομάδα που να τον θέλει. Κατά τα φαινόμενα λοιπόν επικρατεί η δεύτερη λύση, αφού δημοσιεύματα από το Μαυροβούνιο αναφέρουν ότι ο Ιβάνοβιτς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μπούτουσνοστ, την ομάδα δηλαδή που τον ανάδειξε, αφού βρέθηκε εκεί από το 2011 έως το 2015.

Ακόμα πάντως και αν δεν επιβεβαιωθεί το σενάριο για τη Μπούτουσνοστ, πρέπει να υπάρξει μεγάλη ανατροπή δεδομένων για να παραμείνει ο Ιβάνοβιτς στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ