ΑΕΚ

Εμπάκουε: "Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη η ΑΕΚ"

Εμπάκουε: "Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη η ΑΕΚ"
AP PHOTO/NATI HARNIK

Ο Τρέβορ Εμπάκουε την Δευτέρα του Πάσχα (29/4, 16:35) θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.

Ο Τρέβορ Εμπάκουε θα ολοκληρώσει την σεζόν ενισχύοντας τις προσπάθειες της ΑΕΚ και λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για να τεθεί στην διάθεση του Λούκα Μπάνκι, ο 30χρονος ψηλόςμίλησε για τη νέα σελίδα που θα γράψει στο βιβλίο της καριέρας του αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ένωσης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα. Για την οργάνωση που έχει. Για τον κόσμο, που την ακολουθεί παντού και την στηρίζει. Γνωρίζω, ότι η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο, ότι έφτασε ένα βήμα πριν από την πρόκριση της στο Final Four του Basketball Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά", δήλωσε αρχικά ο 30χρονος ψηλός στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Υπόσχομαι να τα δώσω όλα για την κιτρινόμαυρη φανέλα και να βοηθήσω την ομάδα να έχει την πορεία, που της αξίζει στα playoffs του Πρωταθλήματος. Είμαι πάντα έτοιμος να προκαλέσω… θόρυβο στα αντίπαλα καλάθια. Μου αρέσουν τα καρφώματα και οι τάπες. Θεωρώ, ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να βοηθήσω την ομάδα μου κάτω από τη ρακέτα".

Τέλος, ο Τρέβορ Εμπάκουε ανέφερε: "Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που θα παίζω μπροστά τους και θα βοηθήσω μαζί τους να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα. Τους ευχαριστώ για την στήριξη τους στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να τους συναντήσω από κοντά".

Ο Τρέβορ Εμπάκουε, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, θα έρθει στην Ελλάδα από τη Μινεάπολη με ενδιάμεσο σταθμό το Άμστερνταμ την Δευτέρα του Πάσχα (29/4, 16:35), ενώ στη συνέχεια θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

AP Photo/Nati Harnik

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ