ΑΕΚ

Έκανε δικό της τον Χάρις η ΑΕΚ!

Έκανε δικό της τον Χάρις η ΑΕΚ!

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού έκανε η ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάνι Χάρις (VIDEO)!

Ολόκληρο το ονοματεπώνυμό του είναι... Κορπεριάλ Λ'Αντοράμπλ Χάρις. Οι φίλοι της ΑΕΚ, βέβαια, θα τον αποκαλούν όπως έγινε και γνωστός: Μάνι Χάρις! Ο παλιός παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι από σήμερα παίκτης της ΑΕΚ, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την "Ένωση".

Ο 27χρονος γκαρντ ακόμα αγωνίζεται στο κινεζικό πρωτάθλημα και θα αποτελέσει επί της ουσίας τον αντικαταστάτη του Μάικλ Ντίξον. Επειδή όμως ακόμα έχει συμβόλαιο με την κινεζική Ανχουέι Γουένι, θα χάσει εκτός απροόπτου το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της ΑΕΚ, ειδικά εφόσον η ομάδα του καταφέρει να προκριθεί στα Playoffs του πρωταθλήματος.

Ο Χάρις πήγε κολέγιο στο Μίσιγκαν, αλλά δεν κατάφερε να επιλεγεί στο Draft του ΝΒΑ το 2010. Συμβόλαιο, πάντως, βρήκε. Του το προσέφεραν οι Καβαλίερς, όπου έπαιξε τις σεζόν 2010-11 και 2011-12, έχοντας μάλιστα 6,2 πόντους και 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο τη συγκεκριμένη διετία. Τη σεζόν 2013-14 έπαιξε 9 αγώνες στους Λέικερς και την προηγούμενη χρονιά φόρεσε για τέσσερα ματς τη φανέλα των Μάβερικς, έχοντας παίξει στο μεσοδιάστημα και σε ομάδες της D-League και της Ευρώπης (Αζοβμας, Τουρκ Τέλεκομ, Εσκισεχίρ).

Δείτε στο video το παιχνίδι που ο Χάρις πέτυχε 56 πόντους στη D-League:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ