ΑΕΚ

Έφτασε στην Ελλάδα ο Σκραμπ

Έφτασε στην Ελλάδα ο Σκραμπ
INTIME SPORTS

Στη χώρα μας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (16/9) ο Φίλιπ Σκραμπ, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ για όσα περιμένει να ζήσει με τη φανέλα της "Ένωσης".

Έτοιμος να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα είναι ο Φίλιπ Σκραμπ, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Τετάρτης (16/9). Ο Καναδός πλεϊμέικερ είναι ο τελευταίος παίκτης που "προσγειώθηκε" στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα του Καναδά. Αναμένεται μάλιστα να πιάσει δουλειά. Στο μεταξύ, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη μεταγραφή του αλλά και όσα περιμένει να κάνει με τα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ημέρες από το τέλος των υποχρεώσεων σου με την Εθνική Καναδά. Σε βλέπουμε, ωστόσο, ακμαίο…

" Είχαμε μερικές μέρες ρεπό μετά τη διοργάνωση. Αισθάνομαι πολύ καλά, πάντως, και έτοιμος να δώσω τα πάντα στη νέα μου ομάδα".

- Για πες μας, τι σου είπε ακριβώς ο Καρλ πριν πάρεις την απόφαση να πεις το "ναι" στην ΑΕΚ. Θέλουμε την αλήθεια όμως…

" Όταν μίλησα με τον Καρλ σκεφτόμουν την προοπτική να έλθω στην ΑΕΚ. Με βοήθησε πολύ γιατί μου είπε πως η ομάδα είναι πολύ καλή, οι προπονητές, όλο το προσωπικό και ότι θα μου αρέσει. Επίσης, μου είπε για την Αθήνα ότι είναι μία εκπληκτική πόλη και ότι για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο θα είναι η καλύτερη επιλογή".

- Γνωρίζεις την ιστορία της ΑΕΚ;

" Ναι, τη γνωρίζω. Και δηλώνω έτοιμος να αντεπεξέλθω στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας. Γνωρίζω ότι φέτος έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, η ομάδα είναι αρκετά ανταγωνιστική. Είμαι ενθουσιασμένος που ήλθα στην ΑΕΚ και θα κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για το καλό της ομάδας, για να κερδίζουμε".

- Στο παιχνίδι δείχνεις ν’ αγωνίζεσαι παθιασμένα, ένα στυλ που αρέσει στον κόσμο. Και δη στον κόσμο της ΑΕΚ, όπως αντιλαμβανόμαστε από τα μηνύματα που λαμβάνουμε.

" Είναι γεγονός. Μου αρέσει πολύ να παίζω με πάθος, είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού μου. Είναι πολύ καλό ο κόσμος να ταυτίζεται με την ομάδα, και να γίνεται ένα με αυτήν. Ένας ακόμη λόγος, που είπα «ναι» στην ΑΕΚ είναι γιατί είδα κάποια βίντεο της ομάδας στο διαδίκτυο και εντυπωσιάστηκα με τον κόσμο".

- Έξω από το γήπεδο δείχνεις άτομο χαμηλών τόνων, ενώ μέσα πολύ σκληρός... Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;

" Όταν παίζω μου αρέσει να είμαι συγκεντρωμένος και να κάνω σωστά την δουλειά μου. Αυτό είναι κάτι που έμαθα από το Κολέγιο. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ χαλαρός τύπος, όπως με βλέπετε και εσείς τώρα…".

- Σου έμεινε μια πίκρα προφανώς, που η Εθνική ομάδα του Καναδά δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη θέση στο Προολυμπιακό Τουρνουά και να προκριθεί άμεσα στους Ολυμπιακούς του Ρίο…

" Είμαι λίγο στεναχωρημένος για την ήττα μας, από τη Βενεζουέλα ωστόσο, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία το επόμενο καλοκαίρι. Σε ακόμη ένα τουρνουά για να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

- Με τον κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα ξαναμιλήσατε;

" Μιλήσαμε πριν από καιρό. Μου είπε ότι προσπαθεί να φτιάξει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ότι του αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζω είτε ως πλέιμεικερ, είτε ως σούτινγκ γκαρντ και ότι με θέλει στην ομάδα".

- Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ;

" Ναι φυσικά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω έλθει στην ΑΕΚ. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ