ΜΠΑΣΚΕΤ

Δοκιμασία στο Βέλγιο για την ΑΕΚ

Δοκιμασία στο Βέλγιο για την ΑΕΚ
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αντβέρπ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου της.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται σήμερα (20/11) κόντρα στην Αντβέρπ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League , ψάχνοντας την 6η νίκη της στην διοργάνωση.

Η "Ένωση" έχει δύσκολο έργο κόντρα στην βελγική ομάδα, η οποία έχει ένα μαχητικό σύνολο, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι την 3η αγωνιστική είχε υποχρεώσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ στη μοναδική της ήττα στο Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Καββαδάς θα είναι για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός 12αδας λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Ξανθόπουλου. Τα καλά νέα ωστόσο για τον Λούκα Μπάνκι ωστόσο είναι ότι ο Ντούσαν Σάκοτα έχει πλέον επανέλθει στην δράση εδώ και μερικές ημέρες, ενώ με την ομάδα ταξίδεψε κανονικά στο Βέλγιο και ο Εξέβιερ Ράταν-Μέις, με τους "κιτρινόμαυρους" να ελπίζουν ότι ο Αμερικανός θα μπορέσει να αγωνιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ