ΑΕΚ

Do or die παιχνίδι στην Τουρκία για την ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάνβιτ, όπου με νίκη "χτυπάει" μέχρι και πρωτιά, ενώ με ήττα θα "πέσει" στην έκτη θέση του ομίλου της!

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν θα δώσει σε μερικές ώρες η ΑΕΚ (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάνβιτ. Είναι ένα παιχνίδι που μοιάζει με... δίχως αύριο για την "Ένωση" μετά και τα τελευταία αποτελέσματα του Γ' Ομίλου του Basketball Champions League, που έχει εξελιχθεί σε... ροντέο!

Έχοντας ρεκόρ 5-4 έπειτα από 9 αγώνες, η ΑΕΚ θέλει όσο τίποτα το "διπλό" στην Τουρκία, το οποίο αν έρθει θα την φέρει ισόβαθμη στην πρώτη θέση με τις Εστουδιάντες, Βενέτσια, Μπάνβιτ και ίσως και την Μπαϊρόιτ (αν οι Γερμανοί κερδίσουν εντός έδρας την Ολίμπια Λιουμπλιάνας)! Σε περίπτωση ήττας ωστόσο, η Μπάνβιτ θα ανέβει στην κορυφή με ρεκόρ 7-3 και η ΑΕΚ θα είναι ισόβαθμη με την Στρασμπούρ στην 5η θέση με ρεκόρ 5-5, αλλά επειδή υστερεί στην ισοβαθμία πρακτικά θα "πέσει" στην 6η θέση.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού κόντρα στην Μπάνβιτ, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε φύγει με το "διπλό" από το ΟΑΚΑ, κερδίζοντας με 74-70.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ