ΑΕΚ

Δημιούργησε εξέδρα αθλητών η ΑΕΚ

Δημιούργησε εξέδρα αθλητών η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη δημιουργία "εξέδρας αθλητών" για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ΟΑΚΑ. Ενημέρωση και για τα εισιτήρια διαρκείας από την Ένωση.

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο οι αθλητές όλων των τμημάτων της ΑΕΚ θα έχουν την δική τους εξέδρα στο ΟΑΚΑ. Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε τη δημιουργία της «Εξέδρας των Αθλητών» (στις θέσεις 114Β-116Β-118Β), στην οποία θα μπορούν να κάθονται οι αθλητές και προπονητές όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, καθώς και οι αθλητές της AEK Β.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι την Τρίτη (21/8) θα ανοίξουν εκ νέου τα γραφεία της "Ένωσης" στο ΟΑΚΑ (από τις 10:00 έως τις 18:00), απ' όπου θα μπορούν οι φίλαθλοί της να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας, η διάθεση των οποίων συνεχίζεται κανονικά μέσω του διαδικτύου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

" Η ΑΕΚ Β.C. με την επιστροφή της στη Βasket League και στις υψηλές θέσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ εκφράζεται και κινείται ομοθυμαδόν, αφού η ενότητα στην ευρύτερη οικογένεια της «Ένωσης» αποτελεί κάτι περισσότερο από απλό συνθετικό του ιερού Ονόματός της.

Στο πλαίσιο των καινοτομιών της και πάντα με γνώμονα την παλαίφατη Αρχή της ίδρυσής της περί μίας, ενιαίας και αδιαίρετης ΑΕΚ αποφασίστηκε για τους αγώνες η δημιουργία της «Εξέδρας των Αθλητών», η οποία θα καταλαμβάνεται ως επί το πλείστον από αθλητές (και προπονητές) ΟΛΩΝ των Τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, και αθλητές της AEK Β.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα στηρίζουν τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» στις αναμετρήσεις της στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αυτή η εξέδρα αφορά στις θέσεις 114Β-116Β-118Β.

Καλούνται οι υπεύθυνοι ή έφοροι κάθε Τμήματος να επικοινωνούν έγκαιρα με το Γραφείο OPERATION (τηλ. 210-6896793), προκειμένου για την απαραίτηση συνεννόηση.

Εννοείται πως παραμένει εν ισχύ η «Παιδική Εξέδρα», η οποία έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό στο ελληνικό μπάσκετ. Σχετικές λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν το επόμενο διάστημα".

Η ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας:

" Η περασμένη αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε, με τη «Βασίλισσα» να κατακτά δύο τρόπαια, και η χρονιά να καταγράφεται στις ολόχρυσες σελίδες της Ιστορίας της.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ B.C. τοποθετώντας ξανά τον πήχη ψηλά, απέκτησε νέο προπονητή τον Λούκα Μπάνκι και παίκτες από το «πάνω ράφι» σε μια προσπάθεια να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

‘Εφτασε η ώρα οι οπαδοί της ΑΕΚ να τιμήσουν τη «Βασίλισσα» και να προμηθευτούν τα εισιτήρια Aγάπης Διαρκείας, η διάθεση των οποίων συνεχίζεται κανονικά. Υπενθυμίζεται, ότι οι τιμές είναι ακόμη πιο προσιτές, και χαμηλότερες, μέχρι και 50% σε κάποιες περιπτώσεις, σε σχέση με την περασμένη περίοδο.

Από αύριο Τρίτη (21/08, 10:00-18:00 και κάθε ημέρα) ανοίγουν ξανά τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, και πιο συγκεκριμένα, το Γραφείο OPERATION, απ’ όπου θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί «Διαρκείας». Βεβαίως, συνεχίζεται κανονικά, όπως συνέβη ολόκληρο το καλοκαίρι, η διάθεσή τους και διαδικτυακά".

Phot credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ