ΑΕΚ

Δεν προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μιλόσεβιτς

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις της ΑΕΚ λόγω τραυματισμού και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (26/3) για την Stoiximan.gr Basket League.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Βόσνιος φόργουορντ δεν πήρε μέρος ούτε στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και τέθηκε ουσιαστικά και επίσημα εκτός από τον αγώνα με τους "πράσινους" (26/3, 19:00), με την "Ένωση" να ανακοινώνει ότι η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Μιλόσεβιτς έχει να αγωνιστεί από τις 25 Ιανουαρίου και τον αγώνα με την Ζιέλονα Γκόρα, όταν και υπέστη θλάση στη δεξιά γάμπα. Έκτοτε έκανε προσπάθεια να επιστρέψει στην δράση, κάτι που κατάφερε στις 19 Φλεβάρη, πριν υποστεί υποτροπή στην δεύτερη προπόνηση που πήρε μέρος, μένοντας έκτοτε εκτός δράσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ