ΑΕΚ

Δέδας: "Είμαστε έτοιμοι για το μπρέικ"

BASKET LEAGUE / 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ δηλώνουν έτοιμοι για το "μπρέικ" σε βάρος του Παναθηναϊκού Superfoods, με τον βοηθό προπονητή της Ένωσης, Γιώργο Δέδα, να δίνει τον τόνο.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods ( 71-70 ) στο Game 2 των playoffs, το κλίμα στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικό. Κι η ψυχολογία ακόμη καλύτεροι, αφού υπάρχει μεγάλη πίστη πως η ομάδα μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να δυσκολέψει πολύ περισσότερο το "τριφύλλι".

Αν κρίνουμε μάλιστα από τις δηλώσεις του Γιώργου Δέδα, υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να έρθει το "μπρέικ" στον τρίτο ημιτελικό (18/5, 19:00) και να δώσει στους "κιτρινόμαυρους" τη δυνατότητα να διεκδικήσουν -ως φαβορί πλέον- την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League. Ο βοηθός του Σωτήρη Μανωλόπουλου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, εξηγώντας πως " φτάσαμε στον τρίτο αγώνα για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος. Ένας στόχος υπάρχει. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, ωστόσο, είμαστε έτοιμοι για το "μπρέικ". Έχουμε παίξει μέχρι στιγμής δύο αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ματς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα".

Ενώ πρόσθεσε: " Βρισκόμαστε πλέον σε μία κατάσταση δύο αγώνων, που ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε λάθος, ξέρουμε τι άλλο πρέπει να βελτιώσουμε, οπότε πιστεύω ότι η εικόνα μας θα είναι ακόμα καλύτερη. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη της Κυριακής και να είμαστε σοβαροί στον επόμενο αγώνα". Όσον αφορά στο τι περιμένει από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο Game 3, εξήγησε ότι " σίγουρα περιμένουμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα και κάποιες αλλαγές πάνω στο τακτικό κομμάτι περιμένουμε. Μετά μένει να δούμε πόσο εύκολα θα προσαρμοστούμε εμείς για να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ