ΑΕΚ

Δανεικός στον Κόροιβο ο Σκουλίδας

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Διονύση Σκουλίδα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στον Κόροιβο. Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Πριν μερικές ημέρες το Sport24. gr είχε αποκαλύψει ότι ο Κόροιβος "πίεζε" την ΑΕΚ για να του παραχωρήσει δανεικό τον Διονύση Σκουλίδα . Αυτή η πίεση λοιπόν "έπιασε τόπο", αφού η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του διεθνή με τις μικρές Εθνικές φόργουορντ στην ομάδα της Αμαλιάδας με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Η έλευση του Κλιάντονι Έρλι φαίνεται πως ήταν αυτή που ουσιαστικά έδωσε το περιθώριο στην ΑΕΚ να παραχωρήσει δανεικό τον Σκουλίδα, αφού πλέον στην ίδια θέση με αυτόν, αυτή του σμολ φόργουορντ, υπάρχουν τρεις ξένοι (Έρλι, Μπάρλου, Άτιτς) και άρα δεν υπήρχε διαθέσιμος χρόνος συμμετοχής για αυτόν.

Στον Κόροιβο ο Σκουλίδας αναμένεται να πάρει αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να καταφέρει να εξελιχθεί και να επιστρέψει πιο έτοιμος τη νέα σεζόν. Εκεί θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ντίνου Καλαμπάκου, ενώ θα βρει και, τον συμπαίκτη του στις μικρές Εθνικές, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ