ΑΕΚ

Δανεικός στο Μαρούσι από την ΑΕΚ ένας από τους καλύτερους ψηλούς της νέας γενιάς

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΣΚΑ / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΣΚΑ / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του 18χρονου Μανώλη Χατζηδάκη στο Μαρούσι προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες.

Ενας από τους καλύτερους ψηλούς της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, ο Μανώλης Χατζηδάκης (18 χρονών, 2.08 μέτρα) θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρίες στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2, αφού θα φορέσει την φανέλα του Αμαρουσίου.

Ο 18χρονος φόργουορντ/σέντερ - ο οποίος το καλοκαίρι ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων στο Eurobasket U18 της Λετονίας - παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στο Μαρούσι, προκειμένου να "ψηθεί" και να επιστρέψει πιο έτοιμος σε έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Μανώλης Χατζηδάκης (18 χρ., 2μ.08) παραχωρείται, προκειμένου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στο Γ.Σ. Αμαρουσίου, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Λεριός φόργουορντ/σέντερ ήλθε στην ΑΕΚ από τον Ίκαρο Καλλιθέας, αλλά «γεννήθηκε» στον Πανιώνιο Λέρου. Υπέγραψε επταετές συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το 2023. Τίμησε δεόντως τη κιτρινόμαυρη φανέλα με την ποιότητα και το ήθος του στα Τμήματα Υποδομής.

Άξιος αρχηγός της Πρωταθλήτριας Εφήβων ΕΣΚΑ και χάλκινης «πρωταθλήτριας» Ελλάδος ΑΕΚ 2018. Μέλος της Πρωταθλήτριας Νέων ΕΣΚΑ ΑΕΚ 2017. Μέλος της κορυφαίας πεντάδας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018. Μέλος των εθνικών ομάδων.

Ο Μανώλης παραμένει στο «Πρόγραμμα ΑΕΚ» και θα παρακολουθείται στενά από τους αξιολογημένους προπονητές της «Βασίλισσας»."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ