ΑΕΚ

Αθλητικός Διευθυντής Λιμόζ στο Sport24.gr: "Κοντά σε συμφωνία με ΑΕΚ για Κρίστον"

Oklahoma City Thunder's Semaj Christon plays during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Tuesday, April 11, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Oklahoma City Thunder's Semaj Christon plays during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Tuesday, April 11, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP PHOTO/JIM MONE

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Λιμόζ, Κρόφορντ Πάλμερ, επιβεβαιώνει με δήλωση στο Sport24.gr τις προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Σεμάζι Κρίστον. Το μπαλάκι είναι στην πλευρά των κιτρινόμαυρων.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Σεμάζι Κρίστον στην ΑΕΚ. Ο Αθλητικός Διευθυντής της Λιμόζ, Κρόφορντ Πάλμερ, επιβεβαίωσε με δήλωση στο Sport24.gr τις προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του 27χρονου γκαρντ, ο οποίος είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του τη φετινή σεζόν.

"Δουλεύουμε για να έρθουμε σε μια συμφωνία την τελευταία εβδομάδα. Είμαστε κοντά και περιμένουμε την τελική απάντηση από την ΑΕΚ σε αυτό που έχουμε προτείνει", σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Πάλμερ. Στη γαλλική ομάδα έχουν πετάξει επί της ουσίας το μπαλάκι στην πλευρά των κιτρινόμαυρων, προσδοκώντας στη δική τους απάντηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεδομένου πάντως του γεγονότος πως η ίδια η Λιμόζ ενημέρωσε επίσημα μέσω Twitter πως αποφάσισε να αφήσει τον παίκτη εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Ορλεάν, φαίνεται πως όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

"Ο πρώην παίκτης του NBA θέλει να φύγει από τη Γαλλία και τη Λιμόζ και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ, η οποία αγωνίζεται στο Champions League. Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, ο Σεμάζ θα φύγει από τη Λιμόζ τις επόμενες ώρες. Γι' αυτό το λόγο, ο παίκτης δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Ορλεάν", αναφέρουν τα tweets της Λιμόζ.

Ο Σεμάζι Κρίστον είναι 27 ετών και έχει ύψος 1μ.91, παίζει και στις δύο θέσεις των γκαρντ αν και προτιμά να λειτουργεί ως άσσος, έχει βελτιώσει πολύ το παιχνίδι του την τελευταία διετία στην Ευρώπη εκτελεί σχεδόν από κάθε σημείο του παρκέ και είναι καλός δημιουργός.

Σε εννέα αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα (αντιμετώπισε έναν τραυματισμό που τον κράτησε για δύο μήνες εκτός δράσης) έχει 15.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 7.7 ασίστ, ενώ στο EuroCup είχε 17.6 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε επτά αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/Jim Mone

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ