ΑΕΚ

Είκοσι ημέρες εκτός ο Βασιλειάδης

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε απόψε το βράδυ ο Κώστας Βασιλειάδης. Τι λέει το ιατρικό πόρισμα για τον σκόρε της ΑΕΚ.

Ατυχία... Μια φάση λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ , θα κρατήσει εκτός δράσης για δυο τουλάχιστον εβδομάδες τον Κώστα Βασιλειάδη. Ο έμπειρος σουτέρ της ΑΕΚ υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής δεύτερου-τρίτου βαθμού, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει από 15 έως 20 μέρες εκτός ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

" Oλοκληρώθηκε πριν λίγο στην Ευρωκλινική Αθηνών ο εργαστηριακός έλεγχος για τον άτυχο Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο άσσος της ΑΕΚ υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής 2ου-3ου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 ημέρες. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ B.C. θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου για όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του αθλητή στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Βασίλισσας".

Αν ο Βασιλειάδης μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, θα χάσει τους αγώνες με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, τον Παναθηναϊκό, τη Ζιελόνα Γκόρα και τη Ζολνόκι. Αν μείνει ακόμη περισσότερο, τότε πιθανότατα θα περιοριστεί σε ρόλο θεατή και στους αγώνες με τη Σαρλερουά και τη Δόξα Λευκάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ