ΑΕΚ

Αποβλήθηκε στο 22' του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ο Μάικ Γκριν

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΝΙΜΠΟΥΡΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΝΙΜΠΟΥΡΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χάλασε για λίγο το κατά τα άλλα ήσυχο βράδυ στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Μάικ Γκριν αποβλήθηκε στο 22' του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ με ένα αντιαθλητικό και μία τεχνική ποινή.

Πριν από μερικές μέρες αναδείχθηκε MVP του Final Four του Basketball Champions League και το βράδυ της Παρασκευής είδε το νόμισμα από την άλλη πλευρά. Ο Μάικ Γκριν αποβλήθηκε 7:46 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, καθώς πρώτα έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Θανάση Αντετοκούνμπο και στην συνέχεια διαμαρτυρήθηκε για ένα φάουλ που του έγινε από τον Νικ Καλάθη, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή που οδήγησε τον διαιτητή Πηλοΐδη να τον στείλει στα αποδυτήρια.

Με το σκορ στο 56-43, ο Αμερικανός αντέδρασε στην απόφαση των διαιτητών, ενώ κατά την αποχώρησή του από το παρκέ χειροκρότησε ειρωνικά τον Τάσο Πηλοΐδη ο οποίος ζήτησε από την γραμματεία να σημειώσει όσα έγιναν. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια σε αυτή την υπόθεση που μπορούσε να αποφευχθεί σε ένα κατά τα άλλα πολύ ήσυχο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Γκριν πρόλαβε να παίξει 7:56, σκόραρε δύο πόντους με 1/2 δίποντα και 0/1 τρίποντο, έδωσε δύο ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και τίποτα περισσότερο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ