ΑΕΚ

Απίθανο τρίποντο Μωραΐτη με το εφηβικό της ΑΕΚ

Απίθανο τρίποντο Μωραΐτη με το εφηβικό της ΑΕΚ
Μωραϊτης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μωραΐτης τράβηξε τα βλέμματα στο παιχνίδι του εφηβικού της ΑΕΚ με το μακρινό τρίποντο που έβαλε στη νίκη επί του Φιλαθλητικού από την ρακέτα της άμυνας της "Ένωσης" και όπως ήταν επόμενο δέχτηκε αμέσως τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του.

Το μακρινό τρίποντο που έβαλε από την ρακέτα της άμυνας της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μωραΐτης στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν επόμενο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και να δεχτεί αμέσως τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του. Το απίθανο καλάθι σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης απέναντι στον Φιλαθλητικό στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, παιχνίδι στο οποίο οι "κιτρινόμαυροι" νίκησαν με 72-55.

Η ΑΕΚ με τη νίκη της αυτή έπιασε τον Φιλαθλητικό στην 1η θέση του ομίλου του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΚΑ αλλά η "Ένωση" είναι καλύτερη στην ισοβαθμία. Κι αυτό γιατί με τη νίκη της με διαφορά 17 πόντων κατάφερε να καλύψει και την διαφορά της ήττας στο παιχνίδι του Α΄ γύρου στο κλειστό του Ζωγράφου.

Ο διεθνής πλέι μέικερ αποτελεί τον ηγέτη της εφηβικής ομάδας της ΑΕΚ με την παρουσία του στην ανδρική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα και των συνεργατών του να τον έχει κάνει ακόμη καλύτερο. Τόσο με την παρουσία του στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Μωραΐτης είναι ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων και είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από την ΑΕΚ από τον Πανιώνιο όπου αγωνιζόταν. Μάλιστα το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Εφήβων στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα σκήπτρα που κέρδισε η τελευταία στο Πανευρωπαϊκό που είχε διεξαχθεί στον Βόλο.

Δείτε το απίστευτο καλάθι του Μωραΐτη

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ