ΑΕΚ

Άμεσα στην Ελλάδα ο Άρμστεντ

Άμεσα στην Ελλάδα ο Άρμστεντ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάλκολμ Άρμστεντ, με την "Ένωση" να ενημερώνει πως ο Αμερικανός πλεϊμέικερ θα βρίσκεται στη χώρα μας το απόγευμα της Τρίτης (17/11, 16:45).

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (17/11) για τη Ρωσία, προκειμένου για τον αγώνα με την Κράσνι Όκτιαμπρ, την ώρα που ο Μάλκολμ Άρμστεντ θα ταξιδεύει για τη χώρα μας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρινόμαυρων" ετοιμάζει άμεσα βαλίτσες για την Ελλάδα, αφού αναμένεται να βρίσκεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το απόγευμα της Τρίτης (17/11, 16:45) με σκοπό να εγκλιματιστεί το συντομότερο δυνατό στα νέα δεδομένα της ζωής του. Εν τη απουσία των υπόλοιπων παικτών και του προπονητικού τιμ, ο Αμερικανός θα μπορέσει να γνωρίσει την Αθήνα και να κάνει τις πρώτες του προπονήσεις (ατομικά), πριν γνωρίσει άπαντες από κοντά την Πέμπτη (18/11).

Έτσι, κι αλλιώς γίνεται προσπάθεια προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στην Κηφισιά. Θυμίζουμε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη φάση του Eurocup, λόγω της μέχρι πρότινος παρουσίας του στην Άβτοντορ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ