ΑΕΚ

Ακόμη μεγαλύτερο το σοκ για τον Ματσιούλις, κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ακόμη μεγαλύτερο το σοκ για τον Ματσιούλις, κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο
EUROKINISSI

Στη Λιθουανία βρίσκεται ο Γιόνας Ματσιούλις, ο τραυματισμός του οποίου αποδεικνύεται ακόμη πιο σοβαρός. Το ενδεχόμενο να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, μοιάζει αυτή τη στιγμή πολύ πιθανό.

Ο τραυματισμός του στο εκτός έδρας ματς με τη Μπάμπεργκ δεν φάνηκε -αρχικά- πολύ σοβαρός. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιόνας Ματσιούλις όμως έδειξαν πως το πρόβλημα ήταν μεγάλο. Κάταγμα στον αγώνα ήταν η διάγνωση, με αποτέλεσμα ο πολύπειρος Λιθουανός φόργουορντ να χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν και η ομάδα του να χάσει τον δεύτερο καλύτερο παίκτη της μετά τον Βινς Χάντερ.

Ο Ματσιούλις έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας αντιμετωπίζει ακόμη πιο σοβαρό πρόβλημα καθώς εκτός από το κάταγμα, υπέστη και ρήξη συνδέσμων στον αγκώνα που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για πέντε μήνες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει εκτός απροόπτου το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με την επέμβασή του να έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα (8/4).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, θεωρείται δεδομένο πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Ματσιούλις χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν θα αποκτηθεί περιφερειακός ή ψηλός παίκτης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ