ΑΕΚ

Αγώνας δρόμου για Ανοσίκε εν όψει Κυπέλλου Ελλάδος

Αγώνας δρόμου για Ανοσίκε εν όψει Κυπέλλου Ελλάδος
INTIME SPORTS

Ο Όου Ντι Ανοσίκε έφτασε στη χώρα μας τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/10) για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/10) ο Όου Ντι Ανοσίκε, για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λαμποράλ Κούτσα την Κυριακή (4/10) κι αμέσως επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα μας για να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Ούτως ή άλλως, η "Ένωση" παλεύει με τον χρόνο προκειμένου να είναι ο παίκτης στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (7/10), αφού αυτός είναι ο πρώτος στόχος ως προς την παρουσία του στη δωδεκάδα. Ο πρώην, πλέον, παίκτης των Βάσκων θα προπονηθεί μάλιστα σήμερα (5/10) με τη νέα του ομάδα, σε μια προσπάθεια να πάρει μια πρώτη γεύση και εν συνεχεία να βρεθεί στη δωδεκάδα για το ντέρμπι με τους "κιτρινόμαυρους".

Στην ΚΑΕ ΑΕΚ παλεύουν πάντως για να είναι διαθέσιμος, αφού πλέον τον λόγο έχουν τα... γραφειοκρατικά. Οι διοικούντες τον σύλλογο φροντίζουν για την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων εγγράφων ώστε ακόμη και σήμερα, ει δυνατόν, να έχουν το δελτίο στα χέρια τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ