Άγνοια στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, σιγή ιχθύος στην ΑΕΚ για το γήπεδο

Η είδηση ότι η ΑΕΚ ζήτησε το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ για να το μετατρέψει σε μπασκετική της έδρα αιφνιδίασε τους Ιθύνοντες την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης που δήλωναν άγνοια επί του θέματος. Δεν σχολιάζουν στην "Ένωση".

Το σενάριο μοιάζει πράγματι ιδανικό για την ΑΕΚ, αφού πρόκειται για έναν χώρο προσβάσιμο μέσω συγκοινωνίας, ικανοποιητικό αριθμό θέσεων (8.000). Η θεωρία από την πράξη βέβαια απέχουν πολύ.

Στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης δήλωναν άγνοια επί του θέματος. "Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση" ήταν η απάντηση που δόθηκε στο άκουσμα της είδησης. Αυτό πάντως που είναι ξεκάθαρο είναι ότι σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθεί η είδηση ότι η ΑΕΚ θέλει ως έδρα το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ από επίσημα χείλη, τότε θα υπάρξει και αντίδραση από την πλευρά της Ομοσπονδίας.

Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ ακολούθησαν την πάγια τακτική τους και δεν σχολίασαν δημοσιεύματα. Είναι ξεκάθαρο εξάλλου ότι στην "Ένωση" δεν θέλουν να προκαλέσουν, παρά προτιμούν να προβούν σε επίσημες τοποθετήσεις μόνο όταν υπάρξει κάτι χειροπιαστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΤΗΣ "ΣΠΙΤΙ" Η "ΕΝΩΣΗ"

Θέλει το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ για έδρα η μπασκετική ΑΕΚ!

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Τα δεδομένα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24