ΑΕΚ

Άγνοια στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, σιγή ιχθύος στην ΑΕΚ για το γήπεδο

Άγνοια στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, σιγή ιχθύος στην ΑΕΚ για το γήπεδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η είδηση ότι η ΑΕΚ ζήτησε το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ για να το μετατρέψει σε μπασκετική της έδρα αιφνιδίασε τους Ιθύνοντες την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης που δήλωναν άγνοια επί του θέματος. Δεν σχολιάζουν στην "Ένωση".

Ο Ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, συνεχίζει να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για το γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας. Έπειτα από την προσπάθεια για το Γαλάτσι και το Ποδηλατοδρόμιο , λοιπόν, ήρθε η αποκάλυψη της εφημερίδας "Goal" ότι την Παρασκευή 24 Μαρτίου υπήρξε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και έγινε μία πρώτη αυτοψία στο γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ, για να εξεταστεί το σενάριο να γίνει - με τις απαραίτητες μετατροπές - εκεί η έδρα της ομάδας .

Το σενάριο μοιάζει πράγματι ιδανικό για την ΑΕΚ, αφού πρόκειται για έναν χώρο προσβάσιμο μέσω συγκοινωνίας, ικανοποιητικό αριθμό θέσεων (8.000). Η θεωρία από την πράξη βέβαια απέχουν πολύ.

Στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης δήλωναν άγνοια επί του θέματος. " Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση" ήταν η απάντηση που δόθηκε στο άκουσμα της είδησης. Αυτό πάντως που είναι ξεκάθαρο είναι ότι σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθεί η είδηση ότι η ΑΕΚ θέλει ως έδρα το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ από επίσημα χείλη, τότε θα υπάρξει και αντίδραση από την πλευρά της Ομοσπονδίας.

Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ ακολούθησαν την πάγια τακτική τους και δεν σχολίασαν δημοσιεύματα. Είναι ξεκάθαρο εξάλλου ότι στην "Ένωση" δεν θέλουν να προκαλέσουν, παρά προτιμούν να προβούν σε επίσημες τοποθετήσεις μόνο όταν υπάρξει κάτι χειροπιαστό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ