ΑΕΚ

Αγγελόπουλος και Αυγενάκης: "Πρόθεση της Πολιτείας να συνδράμει για το κλειστό"

Αγγελόπουλος και Αυγενάκης: "Πρόθεση της Πολιτείας να συνδράμει για το κλειστό"
EUROKINISSI

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη ότι υπήρξε σημείο επαφής, με τον Υφυπουργο Αθλητισμού να δηλώνει πως τώρα ξεκινάει η δουλειά για τις δύο πλευρές.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το θεμα του κλειστού των Λιοσίων ολοκληρώθηκε, με τους δύο άνδρες να δηλώνουν ικανοποιημένοι στις πρώτες του δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε σχετικά στην αρχή: " Επιβεβαιώσαμε την πρόθεσή μας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Ακινήτου στα Λιόσια. Μας ξεκαθαρίστηκε από τον Υπουργό ότι πρόθεση της Πολιτείας είναι να συνδράμει στην αξιοποίηση και στην αναβάθμιση του ακινήτου, που μπορεί να γίνει πιλότος για επόμενα στοιχήματα. Συστήσαμε μία ομάδα εργασίας και θα κοιτάξουμε τα επόμενα βήματα. Πρέπει να λυθούν κάποια νομικά θέματα και θα προσπαθήσουμε σύντομα να έχουμε κάτι για τον κόσμο.

Μεσολαβούν αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπλέκουν κι άλλους φορείς, εκτός του Υπουργείου. Αυτές δεν ελέγχονται ούτε από εμάς ούτε από τον Υπουργό. Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς, υπάρχουν αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων ανάμεσα στους φορείς που εμπλέκονται".

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε από την πλευρά του: " Η συζήτηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΑΕΚ μας βοήθησε ώστε να ξεκαθαριστεί η πρόθεσή τους αλλά και η δική μας διάθεση ώστε να συνεργαστούμε για να αξιοποιηθεί σωστά το κλειστό, με μια καθαρή βάση και συνθήκες διαφάνειας. Θέλουμε να δούμε ένα κρατικό ακίνητο να αξιοποιείται σωστάκαι μία ομάδα να έχει τα οφέλη από κάτι τέτοιο. Ήδη από σήμερα ξεκινάμε την δουλειά. Δουλειά σωστή και οργανωμένη, με απόλυτη νομιμότητα. κάτι που απαιτείται από όλες τις πλευρές.

Στο τέλος όλοι θα είμαστε ωφελημένοι από μία σωστή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία μπορεί να αποτελέσει την αρχή και για την αξιοποίηση άλλων ακινήτων που εντάσσονται στις υπηρεσίες μας, που γερνούν και διαλύονται. Ευελπιστώ αυτή να είναι η αρχή και αυτό θα μπορέσει να γίνει πιο εύκολο και από την καλή συνεργασία των σωματείων που θα στεγαστούν σε αυτά. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ