ΑΕΚ

ΑΕΚ: Υποβάλλονται προληπτικά σε τεστ κορονοϊού οι παίκτες

ΑΕΚ: Υποβάλλονται προληπτικά σε τεστ κορονοϊού οι παίκτες
EUROKINISSI

Περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, η "Ένωση" ενημέρωσε ότι οι παίκτες της ομάδας θα υποβληθούν προληπτικά σε τεστ κορονοϊού.

Προσέχουν για να έχουν στην ΑΕΚ. Με την έναρξη της προετοιμασίας να έχει οριστεί για τις 17 Αυγούστου, οι "κιτρινόμαυροι" ενημέρωσαν μέσω ανακοίνωσης ότι οι παίκτες της ομάδας θα υποβληθούν προληπτικά σε εξέταση για τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αίσθημα ευθύνης στη νέα πραγματικότητα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, και προκειμένου για την προστασία από τον COVID-19, οι παίκτες της «Βασίλισσας» θα υποβληθούν στην ειδική προληπτική εξέταση από το Metropolitan General.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποβληθούν στη συγκεκριμένη διαδικασία, με την οποία «εγκαινιάζεται» η νέα περίοδος, αλλά και στις λοιπές εξετάσεις το διήμερο 10 - 11 Αυγούστου, ήτοι εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις υπό την εποπτεία του επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, και εργοφυσιολογικές - εργομετρικές εξετάσεις υπό τον επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, κ. Σταύρο Τόιλο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ