ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έκλεισε τον Μορέιρα, έκλεισε και κοντό

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έκλεισε κοντό και ψηλό η ΑΕΚ, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να υποστηρίζει τον Ηλία Παπαθεοδώρου και να ανάβει το πράσινο φως για την ενίσχυση της ομάδας του. Δικό της ο Γιανίκ Μορέιρα, τα τυπικά για τον "άσο".

Οι διαδοχικές ήττες της ΑΕΚ σε ΕΚΟ Basket League και Basketball Champions League έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας, όχι τόσο για τα αρνητικά αποτελέσματα, όσο κυρίως για την εικόνα των κιτρινόμαυρων που λύγισαν στη Λήμνο, το Ρέθυμνο και στο ΟΑΚΑ από το Περιστέρι.

Η γκρίνια εντός κι εκτός ομάδας ήταν έντονη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Μάκης Αγγελόπουλος βγήκε μπροστά και άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να δρα ταχύτατα και να βρίσκει και πόιντ γκαρντ, αλλά και ψηλό που θα δώσει βάθος στην αδύναμη φροντ-λάιν του.

Ο έμπειρος τεχνικός πήγε μάλιστα στα... σίγουρα αφού έδωσε το χρίσμα για το 5 στον Γιανίκ Μορέιρα (28 ετών - 2μ.11), παίκτη με ταλέντο στο σκοράρισμα και το ριμπάουντ με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν στον ΠΑΟΚ πριν εκείνος μετακομίσει στη Βίρτους Μπολόνια. Όσο για τον κοντό, θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες κι η δική του υπογραφή με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πέρυσι συνυπήρξε με τον Μορέιρα.

Μετά τις συγκεκριμένες εξελίξεις, είναι σαφές ότι ο Στέφαν Γιάνκοβιτς οδεύει πρόσω ολοταχώς για επιστροφή στην Παρτίζαν, ενώ ο Κολοσσός περιμένει τις εξελίξεις ώστε να μάθει αν μπορεί να αποκτήσει τον Γιώργο Τσαλμπούρη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ