ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τσαλμπούρης, το νέο "θύμα"

ΑΕΚ: Τσαλμπούρης, το νέο "θύμα"

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης αποτελεί το νέο "θύμα" στην ΑΕΚ, που είδε για την 3η φορά στους τελευταίους τέσσερις αγώνες έναν παίκτη της να αποχωρεί τραυματίας.

Η κακοδαιμονία των τελευταίων εβδομάδων καλά κρατεί στην ΑΕΚ ... Για τρίτη φορά στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της "Ένωσης", ένας παίκτης της αποχώρησε τραυματίας το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Γιώργο Τσαλμπούρη να παίρνει σειρά με τους Γιόνας Ματσιούλις και Τζόρνταν Θίοντορ.

Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ υπέστη διάστρεμμα 1ου-2ου βαθμού στον χθεσινό αγώνα με το Λαύριο , κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για 7 έως 10 ημέρες. Ο επαναληπτικός αγώνας με την Μπάμπεργκ την περασμένη Τετάρτη ήταν ο μόνος αγώνας τις τελευταίες δύο εβδομάδες που ο Λούκα Μπάνκι δεν είδε έναν παίκτη του να αποχωρεί τραυματίας!

Στο πρώτο ματς με την Μπάμπεργκ είχε χτυπήσει σοβαρά ο Γιόνας Ματσιούλις , με αποτέλεσμα να χάσει την υπόλοιπη χρονιά. Στον αγώνα με τον Άρη, είχε τραυματιστεί και ο Τζόρνταν Θίοντορ , αυτός όμως δεν έχασε καθόλου χρόνο. Στα "πιτς", βέβαια, βρίσκεται σταθερά και ο Βασίλης Καββαδάς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ