ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θλάση β' βαθμού ο Κιθ Λάνγκφορντ

ΑΕΚ: Θλάση β' βαθμού ο Κιθ Λάνγκφορντ
FIBA

Θλάση β' βαθμού έδειξε η μαγνητική του Κιθ Λάνγκφορντ, με τον αριστερόχειρα γκαρντ να είναι μένει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Περίπου ένα μήνα εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ο Κιθ Λάνγκφορντ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με την Μπούργος. Ο πολύπειρος γκαρντ της ΑΕΚ αποχώρησε άρον άρον από το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα, λόγω εντός τσιμπήματος που ένιωσε στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού, με τους φόβους των κιτρινόμαυρων να επιβεβαιώνονται στην πράξη.

Μετά τη μαγνητική που έκανε ο παίκτης, φάνηκε πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού " του ημιμεμβρανώδους μυός του δεξιού του κάτω σκέλους", τραυματισμός ικανός να τον κρατήσει εκτός δράσης για σχεδόν ένα μήνα. Όπερ και σημαίνει πως θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδι της regular season στο Basketball Champions League (με Ράστα Βέχτα και Ανβίλ), όπως επίσης τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Διαγόρα Δρυοπιδέων -αλλά και τον τελικό στα "Δύο Αοράκια" εφόσον η Ένωση πάρει το εισιτήριο για το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο.

Photo Credits: FIBA

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ