ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει τον Σεμάζι Κρίστον για την υπέρβαση

Oklahoma City Thunder's Semaj Christon plays during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Tuesday, April 11, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Oklahoma City Thunder's Semaj Christon plays during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Tuesday, April 11, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP

Ο Σεμάζι Κρίστον, ο κορυφαίος παίκτης της Λιμόζ, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ που έχει και εναλλακτική λύση τον ΝτιΆντρε Κέιν για να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος πωλήθηκε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ, η ΑΕΚ ενεργοποίησε την option του Βλάντο Γιάνκοβιτς και πλέον φουλάρει για την απόκτηση του παίκτη που θα μπει στην περιφερειακή της γραμμή για να την ανεβάσει επίπεδο. Πρώτος στόχος των κιτρινόμαυρων είναι ο Σεμάζι Κρίστον της Λιμόζ, ένας Αμερικανός γκαρντ που δεν έχει κάνει έως τώρα σπουδαία καριέρα, αλλά διανύει μια φοβερή σεζόν με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Το Sport24.gr σας είχε παρουσιάσει τον περασμένο Νοέμβριο τις επιδόσεις του Κρίστον , η περίπτωση του οποίου έχει δυσκολίες. Γι' αυτό και στην ΑΕΚ έχουν και εναλλακτική λύση, για παν ενδεχόμενο, η οποία είναι ο πιο ακριβός, πιο έμπειρος, διαφορετικού στυλ περιφερειακός και ελεύθερος ΝτιΆντρε Κέιν. Ο Κρίστον είναι 27 ετών και έχει ύψος 1μ.91, παίζει και στις δύο θέσεις των γκαρντ αν και προτιμά να λειτουργεί ως άσσος, έχει βελτιωσει πολύ το παιχνίδι του την τελευταία διετία στην Ευρώπη εκτελεί σχεδόν από κάθε σημείο του παρκέ και είναι καλός δημιουργός.

Σε εννέα αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα (αντιμετώπισε έναν τραυματισμό που τον κράτησε για δύο μήνες εκτός δράσης) έχει 15.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 7.7 ασίστ, ενώ στο EuroCup είχε 17.6 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε επτά αγώνες. Ο Κέιν, από την άλλη, δεν τα βρήκε το καλοκαίρι του 2019 με τη Μακάμπι, αποχώρησε από το Τελ Αβίβ και έκτοτε παραμένει free agent.

Το κείμενο ανανεώθηκε στις 00:52

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ