ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα οι υπογραφές για το κλειστό στα Άνω Λιόσια

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, θα πέσουν οι υπογραφές στο Μνημόνιο Συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων πλευρών, προκειμένου να μετακομίσει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για τη μετακόμιση της ΚΑΕ ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, στις 10:30 είναι προγραμματισμένο να συνυπογραφεί το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών για να προκύψει η μετακόμιση των κιτρινόμαυρων.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, η ΓΓΑ, ο Δήμος Φυλής, το ΣΕΦ και οι Ομοσπονδίες που χρησιμοποιούν το κλειστό θα συναντηθούν στην αρένα του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, για την εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει επί της ουσίας την αλλαγή... γηπεδικής σελίδας για την Ένωση.

Σε αυτή, θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, η διοίκηση του ΣΕΦ και εκπρόσωποι των tae kwon do, πάλης, τζούντο, καράτε, παγκρατίου, ζίου ζίτσου, kick boxing και γουσού κουνγκ φου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ