ΜΠΑΣΚΕΤ

AEK: Τέλος ο Ράταν-Μέις

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εξέβιερ Ράταν-Μέις αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της μαζί του.

Ο Εξέβιερ Ράταν-Μέις στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της Ένωσης, καθώς αποτελεί παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους, ο οποίοι πλέον κινούνται πιο έντονα για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Ο 24χρονος Καναδός γκαρντ το καλοκαίρι διέσχισε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Ένωσης, αλλά η προσφορά του δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Ράταν-Μέις σε 9 συμμετοχές στην Basket League είχε μέσο όρο 9,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ, 0,5 κλεψίματα και 1,2 λάθη, ενώ στο Basketball Champions League αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια (μ.ο. 8,5 π., 2,3 ριμπ., 3,6ασ., 0,4 κλ.,2,4λ.).

Η Ένωση, της οποίας τα ραντάρ αναζητούν δύο παίκτες, το Σάββατο (29/12) ενημέρωσε για το συναινετικό της "διαζύγιο" με τον Εξέβιερ Ράταν-Μέις, ο οποίος πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

"Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι προχώρησε σήμερα (29/12) στη «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας της με τον Ξαβιέ Ρατάν – Μέις.

Η ΑΕΚ BC διευκολύνει τον Καναδό γκαρντ, ο οποίος επιθυμεί να διεκδικήσει συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Παράλληλα, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι δραστηριοποιούνται πιο έντονα, προκειμένου για την ενίσχυση της «Βασίλισσας», καθώς οι στόχοι παραμένουν υψηλοί.

Η AEK BC ευχαριστεί τον αθλητή για την ολιγόμηνη προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ