ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα αποκαλυπτήρια του παρκέ του νέου γηπέδου

ΑΕΚ: Τα αποκαλυπτήρια του παρκέ του νέου γηπέδου

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το παρκέ του νέου γηπέδου, το οποίο θα είναι μαύρο περιμετρικά και θα έχει κίτρινο χρώμα στη ρακέτα.

Τα 2/3 των φιλάθλων της ΑΕΚ που συμμετείχαν στην ψηφοφορία για το παρκέ του νέου γηπέδου είχαν την ίδια άποψη. Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της, με το 67% όσων συμμετείχαν σε αυτή (52.720 συνολικά) να επιλέγουν το σχέδιο με τις κίτρινες ρακέτες και το μαύρο στο περιμετρικό κομμάτι του γηπέδου.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός, τονίζοντας: "Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους 52.720 φίλους της Ομάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία. Ο αριθμός - ρεκόρ στα Social Media της ΑΕΚ BC αποτυπώνει προδήλως το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για τα δρώμενα στη "Βασίλισσα", αλλά κυρίως για τη στέγασή της σε γήπεδο εφάμιλλο της ένδοξης ιστορίας της.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι μόλις το πρώτο τρίωρο μετά την ανάρτηση της ψηφοφορίας 30.000 φίλοι έσπευσαν να ψηφίσουν για το παρκέ προτίμησής τους, γεγονός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ