ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Δημήτρη Κατσίβελη

EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΥΛΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EURO CUP / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΥΛΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για μονοετές συμβόλαιο, όντας έτοιμος να ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Τη φανέλα της ΑΕΚ για μία δεύτερη θητεία θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Κατσίβελης (28, 1μ98). Ο 28χρονος γκαρντ αποχώρησε φέτος από τον Προμηθέα, με την Ένωση να κάνει κίνηση για την επιστροφή του, η οποία θα επισημοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Οι κιτρινόμαυροι αναζητούσαν ακόμη έναν έμπειρο περιφερειακό παίκτη για να ισχυροποιηθούν στις δύο θέσεις των γκαρντ, με την περίπτωση του Δημήτρη Κατσίβελη να προκρίνεται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Η ικανότητα που έχει στην άμυνα και το know how από αγώνες υψηλού επιπέδου έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την επιλογή του, με τον παίκτη να επιστρέφει στην Ένωση μετά το 2015/16.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, αφού οι δυο τους συνυπήρξαν στο παρελθόν τόσο στην Αστάνα (2016-'17) όσο και στον ΠΑΟΚ (2017-'18).

Την τελευταία διετία, ο Δημήτρης Κατσίβελης αγωνίστηκε στον Προμηθέα, με τον οποίο έφτασε μέχρι τους τελικούς της Basket League (2019) και του Κυπέλλου Ελλάδος (2020).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ