ΑΕΚ

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και πρόσκληση από Βασιλειάδη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, προσκαλώντας την στο γραφείο του για να την συγχαρεί.

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου , προσθέτοντας ακόμα ένα τρόπαιο στην συλλογή της, το τρίτο τους τελευταίους 12 μήνες. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, φρόντισε λοιπόν να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια στην "Ένωση" μέσω επιστολής, προσκαλώντας παράλληλα την ομάδα στο γραφείο του για να την συγχαρεί.

Αναλυτικά η επιστολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανέφερε:

" Η πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας σας με την κατάκτηση του τροπαίου στο Intercontinental Cup που διεξήχθη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μας κάνει όλους υπερήφανους. Η ΚΑΕ ΑΕΚ με το επίτευγμά της απέδειξε για ακόμη μια φορά το κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Παρακαλώ να μεταφέρετε στους αθλητές την επιθυμία μου να τους υποδεχτώ στο γραφείο μου για να τους συγχαρώ δια ζώσης".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ