ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ ο Παπαθεοδώρου

ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ ο Παπαθεοδώρου

Ανήμερα της συμφωνίας με την ΑΕΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ταξίδεψε στην Αθήνα και πήγε στο ΟΑΚΑ, όπου συνομίλησε με τον team manager, Γιώργο Χήνα.

Οι αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων της ΑΕΚ ήταν έντονες μετά την συμφωνία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου , δεν άλλαξαν όμως απολύτως τίποτα στο συγκεκριμένο ζήτημα. Λίγη ώρα μετά την δήλωση υποστήριξης που έκανε ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ταξίδεψε στην Αθήνα και πήγε στο ΟΑΚΑ.

Ο 43χρονος προπονητής συνομίλησε εκεί για αρκετή ώρα με τον team manager, Γιώργο Χήνα, ο οποίος τον ξενάγησε και στον χώρο. Η συνάντηση των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21:00.

ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ ο Παπαθεοδώρου

Λίγη ώρα νωρίτερα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε ευχαριστήσει μέσω του σάιτ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την προηγούμενη ομάδα του, όπου πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας με πολύ έντονες στιγμές, όπως αυτή του τελευταίου αγώνα της σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Προμηθέα, όταν έκλαψε μετά την ολοκλήρωσή του . Τον Παπαθεοδώρου ευχαρίστησε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε λίγη ώρα αργότερα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η δεύτερη ομάδα του 43χρονου προπονητή στην Basket League μετά την ΑΕ Ν. Κηφισιάς, την οποία είχε οδηγήσει από τις τοπικές κατηγορίες της ΕΣΚΑ μέχρι την Α1. Στο μεσοδιάστημα ο Παπαθεοδώρου είχε περάσει και μία χρονιά (2016/17) στο Καζακστάν, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αστάνα. Παράλληλα, έχει κατακτήσει τρία μετάλλια με τις εθνικές ομάδες νέων ανδρών και εφήβων της Ελλάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ