ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην αγορά για πόιντ γκαρντ

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην ΑΕΚ προτίθενται να προβούν σε διορθωτική κίνηση στο ρόστερ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αναζητά στην αγορά έναν ξένο πόιντ γκαρντ. Σε δύσκολη θέση ο Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Η κακή εκκίνηση στην ΕΚΟ Basket League ( τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες) δρομολογεί εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ στην ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι προσανατολίζονται σε άμεση αλλαγή ξένου, με πρώτο στόχο την απόκτηση ενός πόιντ γκαρντ προκειμένου να βρεθεί λύση στο οργανωτικό κομμάτι.

Κι αυτό γιατί στην αρχή της φετινής σεζόν η ΑΕΚ παρουσιάζει σημαντικό έλλειμμα στο "1" σε ό,τι να κάνει με τη δημιουργία, κάτι που αποτυπώνεται στατιστικά από το γεγονός πως η Ένωση είναι τρίτη από το τέλος στις ασίστ (με 53).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναζητά στο εξωτερικό για έναν ακόμη περιφερειακό παίκτη, γεγονός που συνεπάγεται πως κάποιος από τους υπάρχοντες ξένους θα αποτελέσει παρελθόν. Πρώτος επιλαχών είναι ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Ο 26χρονος φόργουορντ αποκτήθηκε το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Παρτίζαν, κι εφόσον βρεθεί λύση με τη σερβική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό σε αυτή -κι εν συνεχεία να αποφασίσει ο Αντρέα Τρινκιέρι τι θα γίνει με την περίπτωσή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ