ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σοκ με Γκίκα, δύο μήνες έξω!

ΑΕΚ: Σοκ με Γκίκα, δύο μήνες έξω!
EUROKINISSI

Τα χειρότερα δυνατά νέα, την χειρότερη δυνατή στιγμή για την ΑΕΚ, αφού ο Νίκος Γκίκας έσπασε τον δεξιό αντίχειρά του και θα μείνει εκτός δράσης για 2 μήνες!

Το απόλυτο σοκ για την ΑΕΚ. Ο Νίκος Γκίκας υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, στερώντας από την ομάδα τον βασικό της πόιντ γκαρντ!

Ενός κακού, μύρια έπονται για την ΑΕΚ. Δεν φτάνει που η ήττα από τη Μπάρντιμα δυσκόλεψε την κατάληψη της 1ης θέσης του Ομίλου και που ακόμα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ήρθαν και τα νέα για τον διεθνή γκαρντ, τα οποία ενδεχομένως να αλλάξουν και όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο λόγος είναι ότι ο Γκίκας ήταν ο μοναδικός καθαρός πόιντ γκαρντ της ομάδας, με την ΑΕΚ να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε δίλημμα ανάμεσα στον Σεμάζι Κριστόν (που είναι πόιντ γκαρντ) και τον ΝτιΆντρε Κέιν (που είναι γκαρντ/φόργουορντ) για τον αντικαταστάτη του Σαντ-Ρος. Με τον Γκίκα όμως τραυματία, πλέον η "Ένωση" μένει με μοναδικούς γκαρντ τους Κέντρικ Ρέι - που δεν είναι καθαρός πόιντ γκαρντ - και Μάριο Τσάλμερς - που λήγει το συμβόλαιό του σε περίπου μία εβδομάδα και είναι δηλωμένος μόνο στο Basketball Champions League.

Την φετινή σεζόν ο Γκίκας έχει 7.4 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 17.1 λεπτά συμμετοχής στην EKO Basket League και 5.4 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 16.2 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League. Πάνω από όλα ωστόσο ήταν ο άνθρωπος που ισορροπούσε την γραμμή των γκαρντ, αφού είχε ταιριάξει ιδανικά με τον Κιθ Λάνγκφορντ στην περιφέρεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η κακοδαιμονία, που από την περασμένη περίοδο «χτυπά» αλύπητα την Ομάδα μας, δεν έχει προηγούμενο...

Σε ανύποπτο χρόνο, στην αναμέτρηση του BCL με Μπαντίρμα, ο Νίκος Γκίκας τραυματίστηκε στον αντίχειρα. Υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού, στο Metropolitan General, και διαπιστώθηκε, ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό.

Ο αθλητής της Βασίλισσας" υπέστη ρήξη του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα. Ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται σε - τουλάχιστον – δύο μήνες."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ