ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Παραμένουν εκτός Σάκοτα, Ξανθόπουλος και Καββαδάς

ΑΕΚ: Παραμένουν εκτός Σάκοτα, Ξανθόπουλος και Καββαδάς

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ, αφού οι Ντούσαν Σάκοτα , Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς έμειναν πάλι εκτός ομαδικού προγράμματος και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Χολαργό είναι αμφίβολη.

Η ΑΕΚ συνεχίζει μετ' εμποδίων την προετοιμασία της. Η "Ένωση" είδε για ακόμα μία προπόνηση τους Ντούσαν Σάκοτα, Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά να μην συμμετέχουν στο ομαδικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να προπονείται ατομικά και τους δύο να μένουν εκτός προπόνησης.

Ο Βασίλης Καββαδάς είναι σίγουρα εκτός για τον αυριανό (10/11) αγώνα με τον Χολαργό για την 5η αγωνιστική της Basket League, ενώ πλέον στενεύουν τα περιθώρια και για τους Σάκοτα και Ξανθόπουλο, χωρίς να αποκλείεται πάντως κάποιος εκ των δύο να συμπεριληφθεί στην 12αδα ακόμα και αν τελικά δεν αγωνιστεί.

Αν η ΑΕΚ παραταχθεί χωρίς τους τρεις έμπειρους Έλληνες παίκτες, τότε αναμένεται για ακόμα μία φορά να έχουν αναβαθμισμένο ρόλο οι Δημήτρης Μωραϊτης (στην θέση του πόιντ γκαρντ) και οι Γιώργος Τσαλμπούρης και Τάιλερ Ρόμπερσον στις θέσεις των ψηλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ