ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μπάνκι αποθέωσε τους οπαδούς της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μπάνκι αποθέωσε τους οπαδούς της ΑΕΚ

Ο Λούκα Μπάνκι δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε την στήριξη του κόσμου στην Βραζιλία στον αγώνα με την Σαν Λορέντζο, ενώ στάθηκε στην καλή άμυνα της "Ένωσης".

Η ΑΕΚ διέλυσε την Σαν Λορέντζο με 86-64 και προκρίθηκε στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, με μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα να είναι ο τραυματισμός του Βασίλη Ξανθόπουλου . Μετά το παιχνίδι ο Λούκα Μπάνκι στάθηκε στην εικόνα της ομάδας στην άμυνα, μην ξεχνώντας να αποθεώσει τους οπαδούς της, που την στήριξαν στην Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε αρχικά σχετικά με το παιχνίδι πως " προσπαθήσαμε να θέσουμε τον τόνο με την άμυνά μας και να μην δώσουμε ελεύθερα σουτ. Πιέσαμε την μπάλα και κάναμε καλή δουλειά στους σουτέρ της Σαν Λορέντζο. Την ίδια στιγμή, τα 11 κοψίματα που δεχθήκαμε δείχνουν ότι δεν κάναμε την τέλεια επίθεση. Κολλήσαμε λίγο. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά και να βελτιωθούμε".

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ και την δυναμική παρουσία τους ο Μπάνκι τόνισε: " Αυτό το βλέπω από την πρώτη μέρα και είναι μέλος της ταυτότητας της ΑΕΚ. Είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι και μας δίνει κίνητρο. Υπάρχουν παντού Έλληνες και το ξέρουμε. Όπου έχουμε αγωνιστεί εκτός έδρας έχουμε στήριξη από τον κόσμο. Στο Basketball Champions League δώσαμε 7 αγώνες εκτός έδρας και ανεξάρτητα από το μέρος είχαμε πάντα στήριξη από τον κόσμο. Είναι κάτι μοναδικό, αλλά το έχω ζήσει και στην χώρα μου. Είμαι χαρούμενος όταν τους βλέπω χαρούμενους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ