ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο καταμετρητής των εισιτηρίων διαρκείας προβληματίζει

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΘ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΘ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόλις 235 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί σε τρεις ημέρες, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν κάνει μια μεγάλη επένδυση, αλλά να βλέπουν μικρή ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος κι ο Γιόνας Ματσιούλις ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΑΕΚ, ποιοτικοί Έλληνες όπως ο Νίκος Γκίκας, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης και ο Δημήτρης Μαυροειδής αποκτήθηκαν, ο Λίνος Χρυσικόπουλος ετοιμάζεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα , οι Κέντρικ Ρέι - Κιθ Λάνγκφορντ ήταν σπουδαίες κινήσεις, το ίδιο και εκείνη του Μάρκους Σλότερ. Και όμως, ο κόσμος της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν είναι "ζεστός", με τα εισιτήρια διαρκείας να βρίσκονται πολύ χαμηλά στο φινάλε της τρίτης ημέρας της κυκλοφορίας τους.

Τι κι αν η ομάδα στοχεύει στον πρωταθλητισμό σε Ελλάδα (Basket League και Κύπελλο) και Ευρώπη (Basketball Champions League), τι κι αν οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές (μεγάλο μέρος των θέσεων κοστίζουν 90 ευρώ), ο καταμετρητής που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ έχει κολλήσει στον αριθμό 235. Τόσα διαρκείας έχουν διατεθεί μετά από τρεις ημέρες, νούμερο που σίγουρα προβληματίζει καθώς η επένδυση που έχει γίνει είναι μεγάλη και η ανταπόκριση του κόσμου πολύ μικρή.

ΑΕΚ: Ο καταμετρητής των εισιτηρίων διαρκείας προβληματίζει
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ