ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μόνο ο Ματσιούλις έλειπε από την πρώτη προπόνηση της χρονιάς

MEDIA DAY ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησαν τη δουλειά για τη νέα σεζόν, με τον Γιόνας Ματσιούλις να απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με τη Λιθουανία. Παρών μέχρι νεοτέρας στην προετοιμασία ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Με μοναδικό -δικαιολογημένα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου- απόντα τον Γιόνας Ματσιούλις ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι κιτρινόμαυροι συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ προκειμένου να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Το παρών στην "πρώτη" της Ένωσης έδωσε κι ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο οποίος θα συμμετέχει στις προπονήσεις μέχρι νεοτέρας σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος γκαρντ έχει παραχωρηθεί δανεικός στον Κολοσσό για τον επόμενο χρόνο.

Φυσικά, τα βλέμματα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας συγκέντρωσαν τα νέα πρόσωπα: Κιθ Λάνγκφορντ, Κέντρικ Ρέι, Μάρκους Σλότερ, Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Τολιόπουλος και Δημήτρης Κακλαμανάκης. Μαζί με τους παλιούς: Νίκο Ρογκαβόπουλο, Χάρη Γιαννόπουλο και Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Εξάλλου, στην προπόνηση συμμετείχαν κι οι παίκτες της εφηβικής ομάδας: Αναστάσης Σπύρογλου, Στέργιος Πράπας, Φίλιππος Τίγκας, Φέλιξ Ογκμπέντε και Φέιβορ Ουκπέμπορ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ