ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Με Ξανθόπουλο στη Θεσσαλονίκη

ΑΕΚ: Με Ξανθόπουλο στη Θεσσαλονίκη

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (3/11, 18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ εκτός έμεινε ο Βασίλης Καββαδάς.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (3/11, 8:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Βασίλης Ξανθόπουλος εν αντιθέσει με τον Βασίλη Καββαδά θα βρίσκεται στην αποστολή των κιτρινόμαυρων.

Ο 34χρονος γκαρντ στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα στο "Δ. Τοφάλος" για την 4η αγωνιστική της Basket League υπέστη κάκωση μηνίσκου και απουσίασε από το παιχνίδι με την Ντιζόν στην Γαλλία για το Basketball Champions League . Αντιθέτως με τον Βασίλη Ξανθόπουλο νοκ άουτ τέθηκε ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής (2/11) ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε εκτός της αποστολής της ομάδας του.

Τέλος, ο αθλητικός δικαστής την Παρασκευή (2/11) τιμώρησε την ΚΑΕ ΑΕΚ με πρόστιμο 1.000€, καθώς οπαδοί της άναψαν πυρσούς κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα. "Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση πυρσών λάμψης και καπνού) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 27-10-2018", αναφέρει η σχετική απόφαση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ